Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Jacky Lafon Familie


1

Jacky Lafon born 21 November 1946 is a Flemish actress known for playing one of the lead fictional characters Rita Van den Bossche nl in the television series Familie 1. Jacky Lafon Dendermonde 21 november 1946 is een Belgische actrice presentatrice en zangeres Van 1991 tot 2015 vertolkte ze de rol van Rita Van den Bossche in de tv-serie Familie. Jacky Lafon was born on 21 November 1946 in Dendermonde Flanders Belgium She is an actress known for Familie 1991 Zonde van de zendtijd 2009 and. Bij het grote publiek is Jacky Lafon natuurlijk bekend van Familie waar ze bijna 24 jaar lang het personage van Rita Van den Bossche vertolkte Ze heeft ook verschillende zomers haar eigen. Jacky Lafon Dendermonde 21 november 1946 is een Vlaamse actrice en zangeres bekend voor haar rol van Rita Van den Bossche die ze van 1991 tot 2015 vertolkte in de soap Familie..


Met de avondshow Its my life en de meer traditionele opvoering De tijd van toen. 26 juli - 22 september 2024 Jacky Lafon is terug met een doldwaze namiddagshow vol. Dezer dagen in t Witte Paard op 11 december in Kursaal Oostende. Jacky Lafon is terug met een doldwaze namiddagshow vol muziek sketches en spektakel. Vr 16 feb 1701 Wat al jaren geruchten zijn wordt nu ook concreet Het Witte Paard bouwt een nieuwe. BLANKENBERGE 6 augustus 2023 Deze namiddag ging De Tijd Van Toen van en met Jacky Lafon in premiere..


Jacky Lafon Dendermonde 21 november 1946 is een Belgische actrice presentatrice en zangeres Van 1991 tot 2015 vertolkte ze de rol van Rita Van den Bossche in de tv-serie Familie. Tijdens diezelfde periode stond Jacky Lafon tijdens de zomermaanden op de planken in Eden Het Witte Paard en in de casinos van Blankenberge en Middelkerke Op de BRT kreeg ze een. Lafon was born on 21 November 1946 in Dendermonde East Flanders Belgium At age eight she began her acting career with her first appearance in her schools play of Sleeping Beauty. Jacky gaat nu samenwonen met een vriendin Allez niet dat ik nu voor de vrouwen ben Maar zij moest onlangs ook een breuk verwerken en we huren samen een. Na een carrière van meer dan 55 jaar die haar op de planken bracht van alle grote variététempels die Vlaanderen rijk is weet Jacky natuurlijk als geen ander hoe ze haar publiek..


Jacky Lafon in Blokken Het is bijna de toren van Pisa Hilariteit alom gisteren in Blokken zeker na een. Jacky Lafon bijt van zich af na Blokken-blunder Video Jacky Lafon kreeg het deze week zwaar te verduren. Voor het eerst in de bijna 23-jarige geschiedenis van het spelprogramma Blokken is een. Op 17 april deed Jacky Lafon mee aan de Eén-kwis Blokken ten voordele van Kom op tegen Kanker Ze blonk uit in het beantwoorden van de. Jacky Lafon vooral bekend van de soap Familie nam vandaag deel aan een speciale aflevering van Blokken op Eén..



Pinterest

Comments